Italia Visa soknadsspor i VFS Hyderabad ikke tilgjengelig?

Italia Visa soknadsspor i VFS Hyderabad ikke tilgjengelig?

Siste gang jeg hadde sokt om et Schengen-visum, hadde jeg nettopp gatt inn pa VFS Global-kontoret i Bangalore og sokt pa Belgias ambassade og hadde vellykket visum om 10 dager. Jeg har en tur som begynner 23. juni i ar og fant ut at vi ma bestille avtaler na. Vi reiser til Italia, og nar jeg prover a bestille en avtale pa VFS Hyderbad senter, star det «Ingen spor er tilgjengelige». Det sier ikke for nar og ingen fra VFS-stotte, enten pa telefon, e-post eller chat, kan gi noen meningsfylt informasjon.

Jeg har en reise til USA som kommer opp i uken den 22. mai, og jeg vil v re ute i en uke. Dessverre kan jeg pa grunn av dette ikke soke nar som helst etter 1. mai, da jeg vant 15 dager for min amerikanske tur, og jeg kan ikke forlate passet mitt i Italia-ambassaden. Jeg kan ikke komme tilbake og soke enten fordi jeg igjen ikke har 15 dager for mine reisedatoer.

Mitt eneste alternativ er a soke om de neste 5 dagene, sa jeg har sjanse til a fa Visa og pass tilbake for jeg reiser til USA. Noen ide om hvordan vi kan fa en beredskapsavtale eller annen hjelp fra VFS eller Italias ambassade?

Jeg tror at du ogsa kan bestille en avtale ved a ringe sitt telefonsentral pa 022-67866004. Har du provd det?

For det andre tror jeg de aksepterer ogsa et fast antall «walk-in» applikasjoner hver dag (i hvert fall det var tilfelle i fjor), sa du kunne prove det. Men begynner folk a kjore opp veldig tidlig for det sa foreslar at du ringer eller gar en dag tidligere, bekreft at VFS for Italia faktisk aksepterer walk-ins, og na dit klokken 7.00.

Haper dette hjelper!

Ja Schengen Visa kan brukes pa VFS Hyderabad og det samme for alle Schengen-landene. Online eller telefonavtale er et must na, enten det er Hyderabad eller Bangalore, det spiller ingen rolle.

Italia Visa soknadsspor i VFS Hyderabad ikke tilgjengelig? – Hyderabad Forum.