Lett a komme til Slot Canyons.

Lett a komme til Slot Canyons.

Min mann og jeg vil besoke Southern Utah for 9 dager senere denne maneden til begynnelsen av juli.

Vi er begge over 65 (det er sa langt jeg er villig til a innromme). Dessverre er jeg litt begrenset i a ga pa grunn av slitasjegikt, og jeg klarer meg godt i 30 – 60 minutter, men da ma jeg sitte litt til hoften slutter a v re et ordensforstyrrelser. Nar det er sagt, er jeg desperat a ga i noen (en og samme) slotts canyon, som jeg er en ivrig fotograf, men det ser ut til at de fleste trenger litt tur for de faktisk kommer inn i canyon.

Jeg haper at en av dere ekspertene vil v re i stand til a fortelle oss om en slottsplass som ikke ligger langt unna veien. Vi kjorer en vanlig personbil med AWD, men det er dessverre ikke hoy klaring. Vi har reservasjoner for 2 netter i Springdale, 1 natt i Bryce Canyon, 2 netter i Torrey, og 4 netter i Moab. Pa denne tiden er endringer fortsatt mulige for den reiseruten.

Takk for din hjelp, vi gleder oss virkelig til var tur, som den har v rt 20 ar siden vi var i det omradet.

En av de enkleste sporapningene a besoke er Little Wild Horse Canyon, n r Goblin Valley pa ruten til Moab. Vi har tatt mange av vare flatland besokende der, og de har gjort det bra. Turen fra parkeringsplassen til den forste sporet er kanskje 20 minutter eller sa, helt flatt og lett a ga. Generelt bruker vi ca 3-4 timer nar vi er der for a gjore de par store spaltene. Du kan gjore det litt mindre, men jeg vil tildele 2 timer minimum. Betyr ikke at du gar hele tiden.

Gitt din tid pa aret, anbefaler jeg deg sterkt a se v ret og prove a ga om morgenen mot ettermiddagen. Flash flom er et problem den tiden av aret. Du ma v re pa vei opp pa stormer i vest og nord. Fa tidlig start om morgenen fra Torrey, og du burde ha det bra. Det er ikke hyppig, men du ikke & # 39; t Onsker a v re i sporet nar den flammeflommen kommer gjennom.

Den enkleste sporapningen for a se er Ovre Antelope-canyon i n rheten av Page. Den nedre antilopen er det neste enkleste. Siden du er pa vei mot Torrey og ikke Side, er Little Wildhorse ganske enkelt. Ligger bak Goblin Valley State Park.

Jeg ser ut til a huske a matte forhandle et tort fall for jeg faktisk kommer til Little Wild Horse. Det var en ustabil haug av bergarter jeg stod pa.

Og mens det ikke er sa ofte nevnt, er hvert av disse kortsporene, og du far ideen med kjoleskapskanon pa West Rim i Zion, eller Wall Street-delen av Navajo-stien i Bryce eller Capitol Gorge eller Grand Wash i Capitol Reef.

Imidlertid, hvis du vil ha en av veien uten vei, ta deg tid til a reise til Willis Creek. Kontroller at veien er i god stand pa Cannonville besokssenter. Men da vi gikk denne siste maneden ble det vurdert 2 WD. Det er ca 6 miles pa en grusvei. Turen er virkelig lett nar du kommer ned til elvemunningen. Du ma gjore det pa dagen mellom Bryce og Torrey, som vil gjore den dagen litt lang. men det er en kul tur.

Jeg foler meg ikke komfortabel a gi denne personen noe rad.

Hvis Little Wild Horse Canyon tar 20 minutter a komme seg til det og 20 minutter a komme tilbake sa er det totalt 40 minutter. Og hvis hun bare kan klare seg i 30 minutter, hvorfor bry? Og jeg husker ogsa det torre fallet og prover a fa fru DS opp og over det.

Kbec, jeg har en annen tilbakemelding om Willis Creek, sa snart fotturen begynner der, er det fossen og en 10 fot nedover gjennom en spasertur for a fortsette nedover elven.

Ellers er jeg enig med PG om Antelope Canyon, men det er ikke i n rheten av hvor de skal.

Jeg setter stor pris pa alle disse ideene, og som sagt er planene vare fortsatt apne for a endre, sa Antelope Canyon er ikke ute av sporsmalet. Nar det gjelder begrensningene mine, sa lenge jeg kan sitte i noen minutter, er det bra a ga igjen, og opptil en time bor kunne gjores uten store problemer. Jeg skal gjore litt mer forskning, men jeg foler meg hapsom na da vi faktisk kan gjore dette! Og hold ideene som kommer, v r sa snill! Takk.

Danny. Du kan enten ga ned i bekken og forhandle den forste fossen ELLER du kan ta stien rundt den. Stien er ganske flatt til du ma falle ned i bekkenesengen. Men det er ganske godartet.

-: – Melding fra TripAdvisor-ansatte -: –

Dette emnet er stengt for nye innlegg pa grunn av inaktivitet. Vi haper du vil bli med i samtalen ved a legge ut pa et apent emne eller starte en ny.

For a se gjennom de anbefalte retningslinjene for Forums Posting, vennligst folg denne lenken: http://www.tripadvisor.com/pages/forums_posting_guidelines.html.

Vi fjerner innlegg som ikke folger retningslinjene for innlegging, og vi forbeholder oss retten til a fjerne ethvert innlegg av en eller annen grunn.